Keskealine soome mees rahuldas end Tallinnas käies 16-aastase tüdruku nähes

Kohus mõistis süüdi 50-aastase soome mehe, kes rahuldas end hotelltoa voodis 16-aastase tüdruku nähes, samal ajal tüdrukut katsudes.

Juhtum oli 2018. aasta suvel Tallinnas. Mees ja tüdruk olid Eestis puhkusereisil ja ööbisid ühes hotellitoas. Mees oli juhtunu ajal 49-aastane. Nad olid maganud samas voodis. Otsusest ei tule välja, mis oli nende omavaheline suhe, vahendab MTV.

Asi algas, kui tüdruk magas. Tüdruk rääkis kohtus, et ärkas selle peale, kui mees ajas kätt talle püksi. Tüdrukut šokeeris see, et mees teda katsus. Ta oli läinud eemale ja nutnud. Asi lõppes, kui joobes mees magama jäi.

Pärast seda uinus ka tüdruk, aga ärkas uuesti mehe ahistamise peale. Sel korral võttis mees kinni tüdruku rinnast. Hiljem oli mees jätkanud veel kolmandat korda, kui hoidis kinni tüdruku tagumikust samal ajal end rahuldades.

Tüdruk rääkis, et tundis algul juhtunu pärast häbi ja ei rääkinud sellest kellelegi. Lõpuks sai tüdruk aru, et tema pole süüdi ja rääkis sellest sõbrale. Hiljem rääkis ta asjast ka oma tädile, kes rääkis edasi tüdruku emale. Pärast seda anti asjale ametlik käik.

Kohtus rääkis mees, et kõik oli toimunud unes. Kohtu hinnangul kahjustas tegu tüdruku enesemääramisõigust. Mees mõisteti süüdi seksile sundimises ja talle määrati aasta pikkune tingimisi vanglakaristus. Lisaks peab ta kannatanule hüvitama 6000 eurot. Otsus tehti eelmisel nädalal ja see pole veel jõustunud.

Kommentaarid
(Külastatud 770 korda, 1 külastust täna)