Kahtlus Soomes: 30-aastane naine üritas vana-aasta õhtul külaskäigu ajal tappa meest

Ida-Soome politsei andis teada, et vana aasta ärasaatmine võttis vägivaldse pöörde kella 19 ajal Kiuruvesil.  30-aastane naine andis teada, et oli löönud noa selga mehele, kellega koos ta oli külla sõitnud.

Kohale sõitsid nii politsei kui kiirabi. Ametiisikud leidsid mehe kõhuli põrandal lamamas. Talle anti esmaabi. Naine rääkis, et läks mehega tülli. Mees oli naist peksnud.

Naine rääkis, et võttis noa ja lõi selle mehele selga. Mees on 33-aastane. Tal tuvastati torkehaav. Kannatanu viidi Kuopio haiglasse, kust ta pääses juba öösel välja. Mees ja naine olid Kiuruvesile mujalt külla sõitnud.

Naine võeti kinni ja viidi Iisalmi politseijaoskonda. Juhtumit uuritakse kui tapmiskatset.

Kommentaarid
(Külastatud 424 korda, 1 külastust täna)