Inglismaa lahkub täna Euroopa Liidust – tuleb suur pidu

Täna on Inglismaal suur pidu, kuna riik lahkub Euroopa Liidust. Suurbritannia saadikud lahkuvad täna Euroopa Parlamendist ja Euroopa Liidu asutuste juurest eemaldatakse Suurbritannia lipp Union Jack.

Täna toimuvad pidustused mitmel pool Inglismaal, kuna paljude jaoks on see kaua oodatud sündmus. Suurbritannia on liikunud Euroopa Liidust lahkumise suunas alates 2016. aastal toimunud referendumist.

Euroopa Liidust lahkumist nähakse kui kergendust, kuna migrante ei suruta enam vägisi peale, samuti väheneb kuritegevus, kuna kõik soovijad ei pääse enam niisama lihtsalt sisse. Lisaks väheneb maksukoormus, kuna Inglismaa on koos Saksamaaga üks suuremaid Euroopa Liidu sponsoreid.

Suurbritannia ei liitunud kunagi õieti Euroopa Liiduga, kuna seal kehtib siiani oma raha – Briti nael. Euroopa Liidust lahkumine on taas britte ühendanud, kuna liidust lahkumist pooldab nii jõukam kui vaesem rahvas. Lahkumise vastu on teiste Euroopa Liidu riikide kodanikud, kuna nad peavad hakkama elamis- ja tööluba taotlema, samuti peab hakkama ülejäänud Euroopa Liidus püksirihma pingutama.

Kommentaarid
(Külastatud 633 korda, 1 külastust täna)