Hiinas kasutatakse koroonaviiruse raviks AIDS-i ravimeid ja need paistavad aitavat

Hiinas on hakatud koroonaviiruse raviks kasutama AIDS-i tekitava HI-viiruse vastaseid ravimeid ja need paistavad töötavat.

Hiinas on hakatud kasutama uue koroonaviiruse põhjustatud kopsupõletiku vastu patsientidel AbbVie Inc välja töötatud ravimeid, kuni viiruse vastu pole välja töötatud eraldi ravimit, vahendab Japan Times.

Hiina riikliku tervisekomitee Pekingi harust öeldi, et ravimite lopinavir and ritonavir kombinatsioon, mida tuntakse nimetusega Kaletra, on osa ravist, mida patsientidel kasutatakse. Enne kui koroonaviiruse vastu pole välja töötatud ravimit, soovitatakse kasutada kaks lopinaviri and ritonaviri tabletti kaks korda päevas ja pihustada üks doos alfa-interferooni kaks korda päevas.

Meditsiiniajakiri Lancet kirjutas reedel, et ritonaviri and lopinaviri kombinatsiooni katsetatakse praegu uue viiruse raviks. Samal ajal on alustatud vaktsiini väljatöötamisega. Üks Pekingi haigla arst ütles, et tema proovis enda peal HIV-i ravimeid ja need töötasid.

China names HIV drugs as part of treatment plan for Wuhan virus | The Japan Times

China is using AbbVie Inc.’s HIV drugs as an ad-hoc treatment for pneumonia caused by the novel coronavirus while the global search for a cure continues.

Kommentaarid
(Külastatud 930 korda, 1 külastust täna)