Hiina arst hoiatab: koroonaviirusega nakatunuid juba 90 000, ärge käige külas ega pidudel

Hiinas on blokeeritud info liikumine, aga sotsiaalmeedias on ühe Wuhani arsti hoiatused kõigile teistele. Video on salvestatud 23. või 24. jaanuaril. Hiina arst räägib järgmist:

„Tere sõbrad, minu nimi on Jin Hui. Olen praegu nakatunud Hankou rajoonis Wuhanis. Annan ülevaate Hubei provintsi ja Hiina kohta. Praeguse seisuga on koroonaviirusega nakatunud rohkem kui 90 000 inimest. Milline on nakatumise ulatus? Ilma karantiini ja efektiivse ravita võib üks nakkuse saanud inimene kanda viirust edasi 14 või enamale inimesele. Nakatumise ulatus on äärmiselt kõrge. Praegu on Hiina uue aasta puhkuste aeg. Pere liikmed, sõbrad, pojad ja tütred on teel koju perede juurde, et koos istuda ühiselt õhtusöögilauda. Samas on see väga traagiline. Ma palun teid, ärge minge välja, mitte ühelegi peole, ärge külastage mitte kedagi. Alati on võimalik uuesti Hiina uut aastat vastu võtta, kui te olete terved. Alati on võimalus kõik järgi teha.”

Kommentaarid
(Külastatud 3,105 korda, 1 külastust täna)