Helsingis liikus müstiline politseivärvides auto, nüüd on põhjus teada

Helsingis liikus viimasel ajal müstiline politseivärvides auto, mille kohta polnud infot. Nüüd on selgunud, et Volkswagen kuulub Kerava autoettevõtte Uniqpaja juhile Artjom Totsenoile.

Totsenoi ütles, et seos politseiga on meelevaldne. Auto kleebised on tema väitel ametivõimudega kooskõlastatud ja need on musta värvi, mitte tumesinised nagu politseiautodel. Lisaks on uksel kiri GTA, vahendab Helsingin Sanomat.

Kogu tekst on GTArto, mis on ettevõtte nimi. Lisaks on auto küljel ettevõtja telefoninumber. Totsenoi ütles, et sarnasus politseiga pole halbade kavatsustega, vaid pigem austusavaldus. Tema väitel on politsei sõber ning aidanud ettevõtet cruisingu ürituste korraldamisel. Kleebised omakorda aitavad reklaamida autotuuningut. Samuti on politseile sarnastes värvides autoga ohutum sõita.

Kommentaarid
(Külastatud 1,125 korda, 2 külastust täna)