Helsingi ja Vantaa piiril on vana tehasehoone, kuhu koristajad ei julge üksi tööle jääda, kuna seal kummitab

Koristajad on kuulnud majas õhtul hilja töötades hääli, kuigi kõik välisuksed olid lukus ja majas poleks tohtinud kedagi olla. Seetõttu ei julge nad majja üksi töötama jääda.

Tegemist on vana karusnahatehasega, mille eelmine omanik oli öelnud 1984. aastal müügi ajal, et lisaks majale tuleb kaasa kummitus. Kui maja remonditi, siis pidid ehitajad hommikul uuesti kõik pistikud pesadesse tagasi panema, sest keegi oli need öösel välja võtnud, vahendab Helsingin Sanomat.

Tehasehoone on valminud 1919. aastal ja praegused omanikud Forsmanid räägivad, et neid kummitused ei häiri, kuna tegemist on vaiksete kummitustega. Tehases on valmistatud esemeid orava, rebase, jänese, skunki ja opossumi nahast.

HS Vantaa: Kummitus ajoi siivoojan ulos: Helsingin ja Vantaan rajalla on tehdas, jossa kukaan ei halua olla öisin töissä

Talon portaikosta kuului ääntä. Joku oli selvästikin kiipeämässä yläkerrokseen kepin kanssa ja veti keppiä pitkin kaidepienoja. Siivoojaa ärsytti. Joku talon pihalla pyörivistä penskoista oli ehkä päässyt sisään ja pelleili nyt rappusissa. Siivooja meni ripeästi portaikkoon ja juoksi alas. Siellä ei ollut ketään, ja ulko-ovi oli lukossa, kuten pitikin.

Kommentaarid
(Külastatud 1,045 korda, 1 külastust täna)