Hakkab pihta: Saksa politsei tappis noamehe, kes karjus tänaval „Allahu Akbar”, veidi enne seda oli Prantsusmaal samalaadne asi

Moslemid üle maailma on aktiviseerunud. Saksa politsei tulistas eile, pühapäeva õhtul Gelsenkirchenis surnuks 37-aastase türgi mehe, kes jooksis tänaval noaga politsei poole ja karjus „Allahu Akbar”.

Mõned tunnid enne seda oli sarnane juhtum Prantsusmaal Metzis, kus noamees karjus tänaval „Allahu Akbar” (tõlkes: Kõigevägevam jumal). Politsei tulistas meest ja mees sai haavata, vahendab Daily Mail.

Prantsusmaal jalgadesse haavatud 28-aastane mees oli teadaolevalt radikaliseerunud.

German police kill extremist knifeman chanting ‘Allahu Akbar’

The 37-year-old Turkish national ran towards police in Gelsenkirchen with a knife He was shot dead after ignoring warnings to stop the attack It comes just hours after knifeman was shot and wounded by French police And 48 hours after a knife attack in Paris which left one dead and two injured Police in Germany shot dead a knifeman who ran towards them shouting ‘Allahu Akbar’ just hours after armed officers in France shot another attacker and two days after a man was stabbed to death in Paris.

Kommentaarid
(Külastatud 1,448 korda, 1 külastust täna)