Finnair lõpetas kaheks kuuks lendude broneerimise Mandri-Hiina lendudele

Finnair eemaldas broneeringusüsteemist Mandri-Hiina lennud veebruari- ja märtsikuuks. Lende pole veel ära jäetud, aga reisijaid lendudele enam ei registreerita.

Finnair teatas teisipäeval, et lõpetab kõikide Pekingi Daxingi lennuvälja ja Nanjingi lendude broneerimise veebruari- ja märtsikuuks. Täna, kolmapäeval olid broneeringusüsteemist eemaldatud kõik Hiina lennud, vahendab Yle.

Lende on väga palju. Finnair lendab iga päev Pekingi teisele, Peking Capitali lennuväljale, iga päev Shanghaisse, kaks korda nädalas Guangzousse ja kaks korda nädalas Pekingi Daxingi ja kolm korda nädalas Nanjingi lennuväljale.

Hong Kongi lennud toimuvad kaks korda päevas ja neile saab broneeringuid teha. Finnair põhjendab broneeringute lõpetamist sellega, et esialgu tuleb ära teenindada reisijad, kelle lennud on ära jäänud. Finnairil on palju reisijaid, kes on soovinud oma lennuaega muuta ja neile on seda võimaldatud.

Hiina on Finnairi jaoks tähtis strateegiline sihtkoht. Finnair on oma tegevuse rajanud Aasia, eelkõige aga Hiina turu kasvule. Seetõttu on loodud otseühendused suuremate Hiina linnadega.

Finnair poisti varausjärjestelmästään lennot koko Manner-Kiinaan helmi-maaliskuulta

Uusia peruttuja lentoja ei kuitenkaan ole tullut, uusia matkustajia ei vain oteta. Tiistaina Finnair ilmoitti (siirryt toiseen palveluun) peruvansa helmi-maaliskuulta kaikki lennot Pekingin Daxingin lentoasemalle ja Nanjingiin. Nyt yhtiö on poistanut varausjärjestelmästään koko Manner-Kiinan lennot helmi-maaliskuulta. Lentoja on paljon. Finnair lentää päivittäin Pekingin toiselle kentälle, Peking Capitaliin, päivittäin Shanghaihin, kahdesti viikossa Guangzouhun ja normaalitilassa kahdesti viikossa Peking Daxingiin sekä kolmesti Nanjingiin.

Kommentaarid
(Külastatud 147 korda, 1 külastust täna)