Ettevaatust: auto turvapadi võib olla ohtlik

Turu päästekekskus on pannud sotsiaalmeediasse üles video, kus on näha auto turvapatjade avanemist. Turvapadi paiskub välja kiirusega 322 km/ h ja 8-15 millisekundit pärast lööki. Seetõttu tuleks olla ettevaatlik mänguasjade ja mobiilihoidikutega, mis jäävad turvapadja ette.

See on ka põhjus, miks ei ole soovitav turvapatjadega autos kõrvalistmel istudes jalgu armatuurlaua peal hoida.

 

View this post on Instagram

 

Turvatyynyt laukeavat kolaritilanteessa peräti 322 km/h nopeudella ja noin 8–15 millisekunnin kuluttua iskusta. Vältä siis irtoesineiden, kuten lelujen ja integroimattomien puhelintelineiden kiinnittämistä turvatyynyjen laukeamisalueelle. #vspelastus #turvatyyny #kolari #112 #pelastuslaitos #palokuvaaja

A post shared by V-S pelastuslaitos (@vspelastus) on

Kommentaarid
(Külastatud 516 korda, 1 külastust täna)