Elisa telefonimüüjad jäid valedega vahele

Elisa tütarfirmas Enia Oy-s töötanud müüjad jäid vahele süsteemse valetamisega internetiühenduste lisakiiruste müügil.

Klientidele on räägitud, et piirkonnas on probleeme kiirusega ja kasutatud seda kiiremate ühenduste müümiseks. Tegelikkuses aga pole kliendid kiiruste üle kaevanud ja sellised jutud olid väljamõeldis, vahendab MTV.

Elisa teenuste juht Jukka Lehto tunnistas valetamist ja palus klientide käest vabandust. Valega vahele jäänud müüjad olid palgal firmas Enia Oy, nad müüsid Soome põhjaosa üksuse kaudu ühendusi üle terve Soome.

Üks müüja mõtles vale välja ja seda kasutas veel kuni kümmekond müüjat. Pettus kestis terve aasta ja see tuli välja alles nüüd, kui ajakirjandus sellele tähelepanu juhtis. Petta saanud kliente võib olla kümneid. Elisa kuulab nüüd läbi kõik müügikõnede salvestised. Olukorda analüüsitakse ja tehakse vastavad järeldused.

Klientidel, kes tunnevad end petetuna, on võimalik raha tagasi saada. Hinnavahe on ühendustel mõned eurod kuus.

Kommentaarid
(Külastatud 1,143 korda, 1 külastust täna)