VIDEO: Vaata, kuidas Hispaania piirivalve avastas kaks autosse peitunud Aafrika migranti

Hispaania piirivalve on sotsiaalmeediasse pannud video selle kohta, kuidas olid autosse ära peidetud kaks Aafrika päritolu migranti.

Üks autosse peitunud isikutest oli naine, teine mees. Nad leiti laupäeval, 23. novembril Beni Enzari piiriületuskohas Maroko-Hispaania piiril. Üks inimene oli tagaistme taga, teine armatuurlaua ja mootoriruumi vahel. Seoses inimsmugeldamise juhtumiga on vahistatud kaks Maroko kodanikku.

Tagaistme tagant saadi inimene kergelt kätte, aga mootori ja armatuurlaua vahelt isiku kättesaamine oli keerulisem. Isiku pea ja selg puutusid vastu mootorit.

Autost leitud isikud olid uimased ja neil oli raskusi kõndimisega. See tulenes auto heitgaasidest. Isikutele anti kohapeal esmaabi. Päästetud isikud on 19-aastased ja pärit Gineast. Vastavalt seadusele viidi nad Melilla pagulaskeskusse.

Kommentaarid
(Külastatud 1,085 korda, 1 külastust täna)