Varas viis ära tuhandeid eurosid väärt ratta – omanik oli seadnud kavala lõksu

Lapi politsei sai reedel kätte rattavarga üsna omapärasel moel. Nimelt andis politsei teada, et Tornios Juhannussaaris oli lukustatud rattahoidlast varastatud üle 3000 euro maksev elektrijalgratas Trek.

Varas ei saanud aga ratast kuigi kaua enda käes hoida, sest politsei sai talle ruttu jälile tänu omaniku seatud kavalale lõksule – nimelt oli rattale paigaldatud jälgmisseade.

Kannatanu ja politsei koostöös ning jälgimisseadme andmeid ja muid jälgi analüüsides suudeti tuvastada ratta asukoht ühes Kivirantala korteris. Sealt leiti nii varastatud kallis ratas kui ka sellega ringi sõitnud Tornio mees.

Ratta varastanud mees paigutati kuni kohtuistungini Kemi arestimajja. Asja uuritakse kui vargust.

Kommentaarid
(Külastatud 499 korda, 1 külastust täna)