Vantaal võeti kinni murdvarguses kahtlustatavad Gruusia mehed, üritasid saaki vetsupotist alla lasta

Sipoos Martinkyläntiel murti laupäeva, 28. detsembri õhtul sisse ühte eramajja. Sisse pääseti purustatud akna kaudu. Elanikud polnud juhtunu ajal kodus ja majast viidi ära ehteid ning muid väärisasju.

Politsei sai asja kohta teate, aga kurjategijad olid jõudnud enne politsei saabumist lahkuda. Kurjategijate auto peatati samal õhtul Vantaal Ilolas. Autojuht võeti kinni, aga autos olnud kolm meest jooksid lähedalasuvasse metsa ja pääsesid põgenema.

Helsingi ja Ida-Uusimaa politseiüksused said aga kiiresti varastele jälile. Juba pühapäeva, 29. detsembri hommikul võeti ühest Vantaa korterist kinni kolm kahtlusalust meest. Korterist leiti ka varastatud asju. Kinnivõtmise ajal üritasid kurjategijad varastatud kraami vetsupotist alla lasta ning aknast välja visata.

Uurimise käigus selgus, et kahtlusalused kurjategijad on Gruusia kodanikud, kes saabusid Soomes vaid mõni päev varem. Kohus andis täna, 31. detsembril nõusoleku kõigi nelja mehe vahi alla võtmiseks.

Kommentaarid
(Külastatud 236 korda, 1 külastust täna)