Vantaal oli raske tööõnnetus ehitusel, tellingud varisesid, töömees kukkus 30 meetri kõrguselt alla

Ehitusfirma SRV objektil Helsingi-Vantaa lennuväljal oli täna hommikul kella 9 ajal raske tööõnnetus, kus tellingud varisesid ja töömees kukkus 30 meetri kõrguselt alla.

Töömees sai kukkumise tagajärjel raskelt vigastada. Õnnetus juhtus uue parkimismaja sissepääsu pealesõidu ehitusel. Töömees oli paigaldamas tellinguid üle 30 meetri kõrgusel, olles kinnitatud tellingute külge, kui tellingud varisesid, vahendab Iltalehti.

Teised töötajad tulid kohe alla kukkunud mehele appi. Ta viidi kiiresti haiglasse, aga tema seisundi kohta info puudub. Objektil olid kõik turvanõuded täidetud. Õnnetuse põhjust selgitatakse.

Mingil põhjusel mindi lahti võtma tellingute kinnitusi. Ametivõimud selgitavad täpsemalt, mis juhtus. Politseist kinnitati samuti, et selline asi juhtus.

Vakava onnettomuus Helsinki-Vantaalla: Telineet romahtivat, mies putosi yli 30 metristä

Rakennusyhtiö SRV vahvistaa tapahtuneen Iltalehdelle. Rakennusyhtiö SRV:n työmaalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla tapahtui maanantaiaamuna puoli yhdeksän aikaan vakava työtapaturma. Työntekijä loukkaantui pudottuaan kymmenien metrien matkan. SRV:n varatoimitusjohtaja Juha Toimela vahvistaa tapahtuneen Iltalehdelle. Onnettomuus tapahtui lentoaseman uuden pysäköintitalon ajorampin rakennustöissä. – Työmaalla tehtiin muottitöitä. Työntekijämies oli siirtämässä telineitä yli 30 metrin korkeudessa ja valjaissa kiinni telineissä, kun telineet putosivat, Toimela kertaa.

Kommentaarid
(Külastatud 7,387 korda, 1 külastust täna)