Vantaa heakorratöötajad leidsid prügikasti tühjendades sealt terve hulga postisaadetisi

Vantaa linna heakorratöötajad leidsid kõnnitee äärest prügikastist terve hulga postisaadetisi. Postisaadetised anti üle postitöötajale.

Post oli prügikastis Hiekkaharjus Sipulipuisto juures Tarhurintiel kõnnitee kõrval. Heakorratöötajad tühjendasid esmaspäeval prügikaste ja avastasid terve hulga avamata kirju ning ajalehti. Seal oli kirju mitmele inimesele, kaasa arvatud Kelalt, vahendab Helsingin Sanomat.

Prügikaste tühjendatakse kord nädalas, mis tähendab, et saadetised olid sinna sattunud viimase nädala sees. Töötajad olid viimas saadetisi Posti esindusse, aga siis kohati postiljoni, kellele asjad üle anti. Postiljon lubas saadetised õigetele adressaatidele edasi toimetada. Kuidas asjad prügikasti sattusid, pole teada.

Juhtum on postifirmale Posti teada. Juhtum oli eelmisel neljapäeval, kui postiljoni rattakorvist oli osa saadetisi kaduma läinud. Nüüd leitud kirjade puhul oli tegemist samade saadetistega, mis kaduma läksid. Postiljonide kottidest läheb saadetisi kaduma mitmel korral aastas. Enamasti on postiljonide ratastel korvid lukustatud, aga osa rattaid on veel lukustamata korvidega. Ilmselt oli juhtumi puhul tegemist vargusega.

Kaupungin työntekijät löysivät nipun avaamattomia posteja kävelytien varrelle sijoitetusta roskakorista Vantaalla

Vantaan kaupungin työntekijät löysivät roskakoreja tyhjentäessään nipun avaamattomia posteja. Postit olivat Hiekkaharjussa Sipulipuiston kupeessa, lähellä Tarhurintietä kävelytielle sijoitetussa roskakorissa. Työpari tyhjensi roskakoria maanantaina noin kello kahdelta iltapäivällä, kun nippu avaamattomia kirjeitä ja sanomalehtiä osui heidän käsiinsä. Nipussa oli postia eri henkilöille, muun muassa Kelalta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,009 korda, 1 külastust täna)