USA veganitest abielupaar võib saada surmanuhtluse, kuna näljutasid aastase lapse surnuks

USA Florida elanike Sheila ja Ryan O’Leary poeg suri septembris alatoitumise tagajärjel. Last oli toidetud ainult juur- ja puuviljadega, põhiliselt mangode, banaanide ja avokaadodega.

Lapse 35-aastane ema Sheila O’Leary rääkis, et laps sündis kodus ja polnud kordagi arsti juures käinud. 27. septembril helistas ema häirekeskusse pärast seda, kui laps enam ei hinganud ja oli muutunud külmaks. Ema oli püüdnud poega elustada, aga kui kiirabi kohale jõudis, oli laps juba surnud, vahendab News Press.

18-kuune laps kaalus ainult 8 kilo, mis vastab 7-kuuse lapse tasemele.

Sheilal ja 30-aastasel abikaasal Ryan O’Leary’l on veel kolm last, kellest kaks on neil ühised. Need lapsed on 3- ja 5-aastased. Need lapsed kannatasid samuti alatoitumuse all ja olid väga väikest kasvu. Laste nahk oli kollakas ja ühel lapsel olid hambad üleni mustad.

Kolmas 11-aastane laps on Sheila varasemast suhtest. Tema paistis lastest kõige tervem. 11-aastane laps veetis osa ajast naaberosariigis isa juures, see ilmselt seletab tema paremat tervist.

Vanematelt on 3- ja 5-aastased lapsed ära võetud ning 11-aastane elab oma isa juures. Vanemaid süüdistatakse mõrvas, laste väärkohtlemises ja raske kehavigastuse tekitamises. Florida seaduste järgi võivad nad saada surmanuhtluse.

Cape Coral parents indicted on six charges related to the death of their 18-month-old son

CLOSE A Lee County Grand Jury indicted Ryan Patrick O’Leary, 30, and Sheila O’Leary, 35, on Wednesday on six charges related to the death of their 18-month-old son. The O’Learys, of Cape Coral, were indicted on first-degree murder, aggravated child abuse, aggravated manslaughter, child abuse and two counts of child neglect.

Kommentaarid
(Külastatud 426 korda, 1 külastust täna)