USA saadik prognoosib Suurbritanniale pärast Brexitit enneolematut edu

USA saadik Suurbritannias Robert ‘Woody’ Johnson prognoosib riigile pärast Brexitit enneolematut edu. Äsja suure ülekaaluga valimised võitnud Briti konservatiivide liider ja peaminister Boris Johnson on lubanud Brexiti ära teha 31. jaanuariks.

Suursaadik prognoosib, et Suurbritanniat saadab samalaadne edu nagu 1920ndatel, mil majandus õitses. 72-aastane suursaadik ütles, et on ise ameeriklane, aga näeb teise riigi puhul kõiki eeldusi suureks eduks, vahendab Daily Mail.

Samuti on saadik väga positiivne USA ja Suurbritannia suhete osas, mida ootab ees suur õitseng. Oma äsjasel visiidil Eestisse vältis peaminister Johnson küsimusi, mille järgi ootab Suurbritanniat ees järsem Brexit kui varem oodati. Selle järgi kavatseb peaminister Brexiti 31. jaanuariks lõpule viia, maksku mis maksab.

Eestis olles matkis Boris Johnson sõduritele kõneledes oma eeskuju Winston Churchilli. Eestisse paigutatud kuninglik husaaride rügement on Churchilli vana väeosa ja peaminister tänas sõdureid nende teenete eest.

US ambassador hails `Roaring Twenties´ for Britain after Brexit

Ambassador Robert Johnson said Brexit was a ‘really amazing opportunity’ Described feeling in White House around a UK-US trade deal as ‘very positive’ Roaring Twenties refers to the 1920s when there was economic prosperity The US ambassador to Britain has said the country will enter the ‘Roaring Twenties’ after Brexit is delivered.

Kommentaarid
(Külastatud 121 korda, 1 külastust täna)