Tamperes murdsid kolm suurt koera väikse koerakese maha

Politsei uurib juhtumit, kus Tamperes pääsesid reedel iseseisvuspäeval elumaja ees lahti kolm suurt koera, kes läksid kallale väiksele bichon bolognese tõugu koerale. Väike koer sai raskelt vigastada ja tuli laupäeval magama panna.

Väikse koera omaniku väitel olid suured koerad staffordshire bullterrier’i tõugu koerad, aga politsei tõugu ei kinnita. Koerad olid tugeva kehaehitusega valve- või võitluskoerad, vahendab Iltalehti.

Väikse koera omaniku väitel kestis väiksekese tuuseldamine kümmekond minutit. Naine helistas politseisse, aga kedagi kohale niipea ei tulnud. Suurte koerte omanik tuli samuti trepist alla. Ta ei saanud oma koeri kohe lahti, aga võttis väikse koera sülle. Pärast seda tuli alla suurte koerte peremees koos kaelarihmadega. Pärast seda läksid need koerad veel ühele koerale kallale.

Politseist kinnitati, et asja uuritakse kui loomade valveta jätmist. Politsei info kohaselt peavad koerad olema asustatud kohas kogu aeg rihma otsas või on neid võimalik koheselt rihma otsa panna. Loom, kes võib olla ohtlik inimesele, peab olema erilise valve all.

Kolme rotevaa koiraa syöksyi kerrostalon ovista raatelemaan pikkukoiran Tampereella – murtunut omistaja joutui viemään piikille

Poliisi tutkii tapausta, jossa isojen koirien omistajien epäillään toimineen laittomasti. Pieni bichon bolognese -koira joutui kolmen ison koiran raatelemaksi Tampereella itsenäisyyspäivänä. Ikävä välikohtaus sattui Uudessakylässä. Tapahtuneesta kertoo murtunut pikkukoiran omistaja, joka ei uskalla kertoa nimeään julkisuuteen. Hänen pahasti haavoittunut koiransa jouduttiin lopettamaan lauantaina. – Pääsin kadulle, jossa aukesi kerrostalon ovi.

 

Kommentaarid
(Külastatud 723 korda, 1 külastust täna)