Soomlased jätkavad Eesti ministri narrimist: kaubanduskett avaldas suure kuulutuse, milles värbab ministri

Soome S-gruppi kuuluv kaubanduskett HOK-Elanto avaldas ajalehes lehekülje suuruse kuulutuse, milles värbab tööle ministri. Kuulutuses on sõna ‘müüja’ maha kriipsutatud ja selle asemele kirjutatud ‘minister’.

Müüja teema tõstatas hiljuti Eesti siseminister Mart Helme, kes tõi välja Soome värske peaministri Sanna Marini endise töö müüjana. Soomes on pärast seda sel teemal palju nalja visatud, vahendab Iltalehti.

S-ryhmältä tiukka kuitti myyjätyttökeskusteluun: “Haemme ministeriä”

Viron sisäministerille kuittailu lahden pohjoispuolelta jatkuu. Myös S-ryhmä ottaa kantaa Viron sisäministerin aloittamaan myyjätyttökohuun. Helsingin osuuskauppa HOK-Elanto on julkaissut nokkelan mainoksen Helsingin Sanomissa. Ilmoituksessa haetaan myyjää. Kuitenkin myyjää-sana on sutattu, ja sen tilalle on kirjoitettu erilaisella tekstillä ministeriä. Lisäksi kaupan tilalle on lisätty valtioneuvosto.

Kommentaarid
(Külastatud 431 korda, 1 külastust täna)