Soomlased ei jäta Helmet rahule: rahandusminister andis teada, et on pidanud päkapiku ametit

Soome värske rahandusminister ja keskerakonna juht Katri Kulmuni andis teada, et on pidanud päkapiku ametit. Seda on järjekordne vihje Eesti siseministrile Mart Helmele.

Kulmuni avaldas sotsiaalmeedias pildi ajast, mil ta sorteeris Jõuluvana postkontoris kirju. See oli vihjeks Eesti siseministrile Mart Helmele, kes viitas eelmisel nädalal peaminister Sanna Marini varasemale ametile poemüüjana.

Kulmuni märkis, et igaühel meist on olnud ametid, mida oleme noorena suvel või õpingute kõrvalt teinud. Kulmuni avaldas endast pildi päkapiku kostüümis. Ta lisas, et leidis selle pildi nüüd enne jõule üles. Ühtlasi soovib Kulmuni kõigile toredat jõulumeeleolu.

Kommentaarid
(Külastatud 452 korda, 1 külastust täna)