Soomes süttis koduhoovis auto ja hakkas ise liikuma, perenaine hoidis oma tegevusega ära suurema kahju

Soomes Kouvolas süttis täna, neljapäeva hommikul soojendusjuhtmest koduhoovis seisnud auto. Auto hakkas liikuma ja oleks võinud süüdata ka maja, kui sekkunud poleks perenaine.

Maja elanik märkas ise põlengut. Auto oli pärast süttimist hakanud liikuma ja sõitis vastu maja seina. Oli oht, et süttib ka maja. Elumaja olekski võinud süttida, kui poleks olnud hakkajat perenaist. Naine loopis auto ja maja seina vahele lund, et ära hoida maja süttimine, vahendab MTV.

Päästjate sõnul hakkavad autod teinekord süttides ise liikuma. See tuleb tekkinud lühisest, mil starter sisse lülitub.

Tulekahju põhjus oli arvatavalt tehniline elektriviga. Kohale saabunud tuletõrjujad kustutasid auto ja hoidsid ära ohu elumajale. Päästjate väitel on lumi ideaalne vahend tule leviku tõkestamiseks, kui muid vahendeid nagu pulberkustutit pole käepärast. Lumi piirab tule levikut samamoodi nagu vesi. Lume auto peale loopimine hoidis ära suurema kahju.

Kommentaarid
(Külastatud 171 korda, 1 külastust täna)