Soomes suleti noroviiruse puhangu tõttu spaahotell

Soomes Põhja-Savo maakonnas Siilinjärvis suleti Kunnonpaikka spaahotell, kuna kümned kliendid haigestusid kõhuviirusesse.

Hotell on suletud kuni esmaspäevani ning seal käib intensiivne puhastus – kogu hotell klooritatakse ära. Teiste seas puhastatakse ujumisbasseinid – kõik oravast väiksemad olendid tapetakse, vahendab MTV.

Kliendid on hotellist koju saadetud. Hotelli pikemaajalised kliendid on eraldi tubades, kus neile tuuakse süüa. Esimene haigestunu tuli vastuvõttu kolmapäeva hommikul. Pärast seda hakkas haigeid muudkui juurde tulema.

Hotell suleti täielikult eile. Jõulud veedetakse hotellis tavapäraselt, aga mõned kliendid on kõhuhaiguse tõttu oma broneeringu tühistanud. Viirus on tulnud arvatavasti hotelli mõne kliendiga ja koos olles levib see kiiresti.

Kommentaarid
(Külastatud 166 korda, 1 külastust täna)