Soomes seksis naine alaealise tüdrukuga, pandi vangi

Soomes mõisteti ligi 30-aastane naine reaalselt vangi alaealise lapse seksuaalse ärakasutamise eest. Juhtunu ajal 27-aastane Jenni Maria Hietavirta oli mitme kuu jooksul neli korda seksuaalvahekorras alla 16 aastase tüdrukuga.

Seksuaalvahekorrad toimusid aastatel 2015 ja 2016 Lappeenrantas. Kohtus tunnistas 1988. aastal sündinud Hietavirta üles läbikäimise, aga eitas seksi, vahendab MTV.

Naise vastu rääkisid siiski kannatanu tunnistused, sõnumivahetus ja tunnistajate ütlused. Kohus leidis, et toime pandi sellised seksuaalsed teod, mis mõjutasid kannatanu arengut. Samas polnud süüalune kannatanut sundinud või kasutanud ära abitut seisundit, mis tähendab, et vägistamine langes ära. Naine oli varem kohtulikult karistamata.

Lisaks vanglakaristusele mõisteti naiselt välja 9000 eurot hüvitist. Naine on ise ema, huvitatud fotograafiast, loodusest ja käsitööst.

Kommentaarid
(Külastatud 618 korda, 1 külastust täna)