Soomes pankrotti läinud tuntud kinnisvaravahendaja müüs rõivaid, kohal polnud ühtegi ostjat

Soomes kuu aega tagasi pankrotti läinud tuntud kinnisvaravahendaja Kaisa Liski asutas uue äri ja müüs naiste rõivaid Riihimäki RE/MAX kinnisvarabüroo ruumides, aga kohale ei tulnud ühtegi ostjat.

Televisioonist tuntud 51-aastane Liski müüs täna, pühapäeval naiste rõivaid, aga näha polnud ühtegi ostjat. Enne seda oli Liski sotsiaalmeedias reklaaminud oma rõivaäri, mille esindus asub Tallinnas, vahendab Ilta-Sanomat.

Liski kinnisvarafirma Tavastia LKV Oy läks pankrotti oktoobri lõpus. Pankroti põhjus oli ettevõtte maksejõuetus. Suurimad võlausaldajad on maksuamet, Nordea pank ja Varma pensionikindlustusfirma, millele kokku on võlg 259 000 eurot. Lisaks on üks Kuopio ettevõte, millele on võlg 26 000 eurot.

Liski asutas tänavu 28. novembril uue ettevõtte Kaisa Liski Oy ja selle tegevus on rõivaste müük. Liski sai tuntuks läbi telesarja Kiinteistökuningatar Kaisa (tõlkes: Kinnisvarakuninganna Kaisa), kus jälgiti tema tegevust kinnisvaravahendajana. Hiljem jätkus sari pealkirjaga Kaisa ja puoli valtakuntaa (Kaisa ja pool kuningriiki).

Kommentaarid
(Külastatud 336 korda, 1 külastust täna)