Soomes oli raske liiklusõnnetus, kokku põrkasid veok ja sõiduauto, üks inimene hukkus

Jyväskylä ligidal Leppälahtis oli täna hommikul raske liiklusõnnetus, kus kokku põrkasid veok ja sõiduauto. Õnnetus juhtus Leppälahdentie ja 9. maantee ristumiskohas kella poole kaheksa ajal hommikul ja hukkus üks inimene.

Tegemist oli laupkokkupõrkega, kummaski autos oli üks inimene. Liiklus on selles kohas häiritud, vahendab Keskisuomalainen.

Rekan ja henkilöauton kolari Ysitiellä – yksi ihminen menehtyi, liikenne jumiutui Leppälahdessa

Jyväskylän Leppälahdessa sattui vakava liikenneonnettomuus keskiviikkoaamuna puoli kahdeksan aikaan. Päivystävä palomestari Reijo Oikari kertoo, että rekka ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa Leppälahdentien ja Ysitien risteyksessä. Leppälahdentie haarautuu Ysitieltä hieman Leppälahden sillasta Lievestuoreelle päin. – Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa, Oikari vahvistaa. Rekan kuljettaja ei ensitietojen mukaan loukkaantunut vakavasti.

Kommentaarid
(Külastatud 299 korda, 1 külastust täna)