Soomes mõisteti vangi 50-aastane mees, kes vägistas teise mehe

Rovaniemi ringkonnakohus mõistis kaheks aastaks vangi 50-aastase mehe, kes lõi oimetuks ja vägistas teise mehe.

Juhtum oli 2016. aasta novembris. Tegija kasutas ära teise mehe joobes olekut. Mees võttis teisel mehel tagumikust kinni ja pigistas kõvasti, vahendab MTV.

Lisaks oli 50-aastane mees löönud kannatanut pähe, mille tagajärjel kaotas teine teadvuse. Pärast seda oli mees tõmmanud kannatanul püksid maha ja vägistanud. Lisaks oli mees lükanud oma suguelundi teisele suhu.

Varem oli Oulu kohus mõistnud mehele kahe aasta pikkuse reaalse vangistuse ja ringkonnakohus jättis otsuse muutmata. Praegu 53-aastane mees peab maksma kannatanule lisaks 10 000 eurot hüvitist. Lisaks tuleb tal tasuda õigusabikulud summas 8000 eurot.

Kommentaarid
(Külastatud 572 korda, 1 külastust täna)