Soomes kahtlustatakse missivõistlusel osalejat raskes kuriteos

27-aastast Miss Helsingi iludusvõistlusel osalejat kahtlustatakse novembri algul Töölö linnaosas toime pandud raskes isikuvastases kuriteos. Isikut pole vahi alla võetud, kuigi ta on teo üles tunnistanud.

Kahtlusalune on töötanud modellina ja võtnud osa Miss Helsingi konkursist. Meesterahvast kannatanu sai eluohtlikud kehavigastused, kui kahtlusalune lõi teda noaga ülakehasse. Tegu pandi toime pühapäevasel päeval vastu hommikut. Osapooled tundsid teineteist pikka aega, vahendab Iltalehti.

Politsei eeluurimine on valmis, aga kohus jättis naise 6. novembril vahi alla võtmata, mis on küllalt erakordne. Naine on jätkuvalt kuriteos kahtlustatav, aga ta vabastati. Varasemast on teada, et nii kahtlusalune kui kannatanu helistasid ise häirekeskusse. Naine oli teo toimepanemise ajal joobes.

Tapmiskatse eest mõistetakse tavaliselt reaalne vanglakaristus. Üksikutel juhtudel on pääsetud ka tingimisi karistusega.

Missikilpailija epäiltynä törkeästä veriteosta Helsingin Töölössä – vankilatuomio uhkaa: “Juttu on vakava”

Miss Helsinki -osallistujaa ei ole vangittu, vaikka hän on myöntänyt osallisuutensa tekoon. Esitutkinta Töölössä marraskuussa tapahtuneesta vakavasta väkivaltarikoksesta lähestyy valmista. Epäilty, 27-vuotias Miss Helsinki -kisaaja on myöntänyt osallisuutensa tekoon. Nainen odottaa rikosprosessin etenemistä vapaana, mitä voi pitää poikkeuksellisena. Helsingin poliisi on saanut pääpiirteittäin valmiiksi esitutkinnan, jossa 27-vuotiasta naista epäillään tapon yrityksestä Töölössä marraskuun alussa.

Kommentaarid
(Külastatud 211 korda, 1 külastust täna)