Soomes kadus müstilisel kombel suur koer, asemele oli toodud pappkast

Soome idaosas Varkause vallas kadus nädal aega tagasi, 2. detsembril hommikupoolikul suur must newfoundlandi koer.

Koera nimi on IIta ja ta saab esmaspäeval 6-aastaseks. Koer kadus vahemikus hommikul kella 5-st kuni 13-ni. Sel ajal polnud pererahvast kodus. Koer oli suletud verandal.

Koera asemel leiti verandalt pappkast, kus olid sees prügikotid. Keegi ei tea, kuidas see kast verandale sai. Mingeid sissemurdmise jälgi ei leitud.

Maja asub neeme peal, kus ümber on põllud ja järv. Järvel oli lumi, aga seal polnud näha mingeid sissekukkumise jälgi, mis suurest koerast oleks tõenäoliselt maha jäänud. Mingeid jälgi polnud näha ka maapinnal.

Koera hakati otsima lähedusest, küsitlema naabreid, aga otsingud ei andnud mingeid tulemusi. Isegi teiste koertega on otsitud, aga midagi. Koerale on jäetud maha lõhnaga esemeid, et ta teaks koju tulla. Kuivõrd midagi pole leitud ja verandal oli imelik kast, siis arvatakse, et keegi viis koera kaasa. Asja kohta on tehtud kuriteoteade. Omanik on koera leidmise eest välja pannud vaevatasu.

Kommentaarid
(Külastatud 931 korda, 1 külastust täna)