Soome statistikakeskus pani iseseisvuspäeva puhul kokku video Soome kohta – kirjas on kõik, mis Soomes on head

Soome statistikakeskus pani läheneva iseseisvuspäeva puhul kokku video kõigest sellest, mis Soomes on head. Palju juttu on sellest, et Soome on maailma õnnelikum maa, aga sel on omad põhjused.

Kõigepealt on Soomes maailma puhtaim õhk ning kõige rikkalikumad veevarud. Soomes on kõige vabamad ja usaldusväärsemad valimised terves maailmas. Soome on maailmas korruptsiooni vähesuse poolest 3. kohal. Soomes on üks maailma parimaid isikliku vara kaitse korraldusi. Soomes on isikuvabadused ühed suuremad maailmas. Soomes on maailmas paremuselt teine ajakirjandusvabadus. Soomes on maailma üks parimaid põhiõiguste kaitse ja jätkusuutliku arengu korraldusi.

Soome pass on maailmas paremuselt teisel kohal. Soome valitsusasutused on maailmas paremuselt teisel kohal. Soome on maailma kõige turvalisem maa ja maailma kõige vabam maa. Soomes on eriti hea olla laps, kuna imikute ja laste suremus väikseim maailmas, lisaks maailma tipus olev tuleviku vajadusi arvestav koolisüsteem.

Jääb vaid küsida, kas Soomes midagi halba ka on?

Kommentaarid
(Külastatud 201 korda, 1 külastust täna)