Soome postifirma kaotas Kela olulise paki koos inimeste dokumentidega

Soome postifirma Posti kaotas kevadel sotsiaalkindlustusameti Kela saadetud paki koos 50 inimese dokumentide ja taotlustega. Pakk pidi jõudma Forssast Tamperesse. Kadumise tõttu on inimesed jäänud rahata.

Posti võttis aprillikuus Kela Forssa teeninduspunktist paki, mida hiljem pole enam nähtud. Põhiliselt olid pakis tõendid töötuse kohta, vahendab MTV.

Pakk pandi Forssast Tampere poole teele. Posti võttis paki vastu, aga edasine käekäik on jäänud selgusetuks. Pakki pole Tamperes kellelegi üle antud.

Kela jälitas koos Postiga pakki kuni maikuu keskpaigani. Pärast seda lõpetas Posti otsingud. Posti info kohaselt on võimalik, et pakilt on saateleht ära tulnud ja see on kusagil Posti ruumides. Kadunud pakis on inimeste dokumendid koos isikuandmetega.

Kommentaarid
(Külastatud 419 korda, 1 külastust täna)