Soome põhjaosas oli öösel suur politseioperatsioon – üks naine leiti surnuna, teist naist kahtlustatakse tapmises

Oulu politsei uurib eile, pühapäeval Kempeles toimunud surmaga lõppenud pussitamist. Politsei sai väljakutse ööl vastu pühapäeva kell 4 ajal. Kohale sõitsid mitu patrulli ja kiirabi.

Korterist leiti 1980ndatel aastatel sündinud kohalik naine, kelle meedikud tunnistasid surnuks. Politsei võttis vastu hommikut kinni mitu isikut, taptmises kahtlustatuna peeti kinni 1990ndatel aastatel sündinud naine. Ülejäänud isikud vabastati.

Politsei kahtlustab, et kahtlusalune naine ja ohver olid varem tuttavad. Politseil on ka olemas arvamus teo motiivi kohta, aga seda veel uurimise huvides ei avalikustata. Politsei teeb kohtule taotluse kahtlusaluse naise vangistamiseks.

Kommentaarid
(Külastatud 308 korda, 1 külastust täna)