Soome peret ootas pärast jõulupuhkust šokk: koju oli sisse murtud

Soomes Mikkelis elavat peret ootas pärast jõulupuhkuselt naasmist šokk, kuna nende elamisse oli tagaukse klaasiava kaudu sisse murtud. Kodu oli täiesti segi paisatud.

Varas oli kaasa viinud muu hulgas laptop-arvuti, võimendi, tahvelarvuti ja kallid lauanõud. Lastega pere jaoks on kaotus päris suur, kuigi midagi väga hinnalist ei olnud, vahendab MTV.

Kodus tekitatud segaduse järgi võis aimata, et varas veetis seal päris tükk aega. Isegi jõulukuuse tuled olid põlema pandud. Laste jaoks oli kõige kurvem see, et koolilaua sahtel oli läbi otsitud ja rahakotist viimasedki sendid ära võetud.

Varas võttis kaasa isegi patareid ja kange alkoholi pudeli. Ravimikapp oli samuti läbi tuhnitud. Šokis pere helistas häirekeskusse ja neil soovitati kodust lahkuda. Politsei kutsus kohale uurijad Joensuust ja see võttis aega. Pere oli sel ajal naabrite juures. Ööbima mindi lapse ristivanemate juurde.

Pere on üritanud pakkuda lastele moraalset tuge, samuti on toibumisele kaasa aidanud vanavanemad. Arvatavalt oli maja ette võetud juhuslikult, kui nähti, et kedagi pole kodus. Pere kuskil avalikult teada ei andnud, et kodust ära minnakse. Nüüd loodetakse, et paha saab oma karistuse.

Kommentaarid
(Külastatud 403 korda, 1 külastust täna)