Soome pereema sai veepargis šoki, kuna seal seksiti basseinis ning duširuumis oksendati

Soomes Vaasa Tropiclandia veepargis käinud pereema sai šoki, kui nägi pealt seksimist basseinis ning oksendamist duširuumis. Ema oli koos 9-aastase tütrega veepargis pühapäeval kella 17 ajal õhtul.

Ema ja lapsega samal ajal oli veepargis üks õpilaste grupp. Õpilaste tegevus läks aga käest ära. Noored olid koos alkoholiklaasidega basseinis ja seal seksiti. Basseinis seksis vähemalt kolm paari ja üks veel mullivannis. Tütar oli emale öelnud, et näe, mida need teevad, vahendab Iltalehti.

Lisaks oli ema näinud, kuidas mõni oli basseinis teadvuse kaotanud. Kohal olnud valvur käis neid välja toomas. Ilma valvurita oleks mõni ära uppunud.

Ema läks koos tütrega veepargist välja, aga neid ootas üllatus veel duširuumis. Seal oli kõik täis oksendatud. Valvur käis korra duširuumis vaatamas ja läks siis basseinide juurde tagasi. Ta oli üksi.

Pereema kiidab valvurit, kes üritas parimat. Muus osas aga kirjutas ta Tropiclandiale kaebuse. Veepargi juhataja Tuomas Luukkonen kinnitas, et selline asi seal tõepoolest toimus. Tegemist oli õpilaste grupiga, kelle tegevus läks käest ära. Neid õpilasi tõenäoliselt enam veekeskusse sisse ei lasta.

Perheenäiti järkyttyi suositussa vesipuistossa: Seksiä altaassa, suihkuosastolla kontattiin ja oksennettiin

Tropiclandiasta vahvistetaan, että opiskelijaryhmän käytös ei ole ollut asiallista. – Aivan järkyttävää. Näin kuvailee perheenäiti sunnuntaista kokemustaan Vaasan Tropiclandiassa. Äiti oli vieraillut vesipuistossa 9-vuotiaan tyttärensä kanssa sunnuntaina viiden aikaan iltapäivällä. Samaan aikaan paikalla oli ollut myös opiskelijaryhmä. Äiti kertoo Iltalehdelle, että ryhmän käytös lähti täysin käsistä.

Kommentaarid
(Külastatud 1,042 korda, 1 külastust täna)