Soome mehe Audiga oli teeninduses tehtud 22,5 km proovisõit, mees andis asja kohtusse, aga jäi kaotajaks

Audi omanik vihatas Soome teeninduse paarikümne kilomeetrise proovisõidu peale niivõrd, et andis asja kohtusse, aga jäi lõpuks kaotajaks.

Audi läbisõit oli 500 000 kilomeetrit ja Kuopios asuvas teeninduses oli 2006. aasta auto seoses siduri vahetuse ja ukse hinge veaga, vahendab Ilta-Sanomat.

Teenindus ise kulges korralikult, aga sellele vaatamata jõudis asi kohtusse. Nimelt vihastas auto omanik siduri remondiga seoses tehtud 22,5-kilomeetrise proovisõidu peale. Omaniku arvates oleks olnud mõistlik proovisõit 5,5 kilomeetrit.

Mees tegi asja kohta kuriteoteate, süüdistas teeninduse omanikku ja kahte töötajat varguses, IT-kuriteos ja auto kasutamises ning nõudis kohtu kaudu 2700 eurot kahjutasu. Varguses süüdistas mees teenindust seetõttu, et talle ei antud vana sidurit tagasi ning IT-kuriteos seetõttu, et tema auto pardakompuutri andmed olid ära nullitud.

Audi firmateeninduse andmetel oli 22,5-kilomeetrine proovisõit küllalt tavaline, lisaks viidi auto ukse remondiks teise teeninduspunkti. Kohus lükkas mehe nõudmised tagasi ja mees ei saanud õigust ka ringkonnakohtus.

Merkkikorjaamon 22,5 kilometrin koeajo poltti täydellisesti miehen päreet – vertasi pahoinpitelyyn

Kytkinremontin yhteydessä autokorjaaja ajoi 22,5 kilometrin koeajon – omistaja hermostui ja vei asian oikeuteen. Tavallista tarkempi auton omistaja vei Audinsa huoltoon kuopiolaiseen merkkikorjaamoon syyskuussa 2016. Auto oli uutena ostettu 2006 vuosimallin A3 Sportback. Mittariin oli kymmenen vuoden aikana kilometrejä kertynyt lähes puoli miljoonaa.

Kommentaarid
(Külastatud 556 korda, 1 külastust täna)