Selgus majas: Londoni pere uppus Hispaania kuurordi basseinis, kuna ei osanud ujuda

Londoni pere uppus jõululaupäeval Hispaania lõunaranniku kuurordi basseinis, kuna ei osanud ujuda. Kõigepealt sattus hätta 9-aastane peretütar, siis hüppasid järgi 52-aastane isa ja 16-aastane vend. Kõik uppusid.

Ära uppusid 9-aastane tüdruk Comfort, 52-aastane isa Gabriel ja 16-aastane noormees Praise-Emmanuel. Ellu jäid 14-aastane tütar Favour ja 49-aastane ema Olubunmi, vahendab Diario Sur.

Ellu jäänud tütar Favour rääkis uurijatele, et kõigepealt sattus ligi 2 meetri sügavuses basseini otsas hätta õde, siis hüppasid järgi isa ja vend, kes aga ei osanud ujuda. Õnnetus juhtus Club La Costa World kuurordis Fuengirola ligidal Mijases kella 14 ajal päeval.

Favour oli mängunud oma õega, kes ootamatult libastus ja kukkus basseini sügavasse ossa. Favour tunnistas, et ta oli koos õega ujumist õppinud, aga ainult nii, et jalad põhja ulatusid. Ta tunnistas, et ka isa ja vend ei osanud ujuda.

Favour oli pärast õe vette kukkumist tõstnud kisa. Kõigepealt hüppas vette vend ja temal tekkisid samuti probleemid, kuigi ta oli 1,9 meetrit pikk. Siis hüppas vette isa. Ema jõudis kohale hiljem. Pere puhkus oli planeeritud 21-28. detsembrini.

Varasemalt arvati, et uppumise põhjustas basseini pump. Nüüd on see versioon kõrvale jäetud. Ka ekspertiis tuvastas uppumise ja mingeid muid vigastusi ei leitud.

Hukkunud 52-aastane pereisa Gabriel Diye tegutses Londonis Charltoni piirkonna nigeerlaste koguduse pastorina. Gabriel sündis Nigeerias ja läks hiljem Inglismaale elama.

Un resbalón fortuito de la niña de 9 años desencadenó la tragedia en la piscina de Mijas

La investigación en torno a las muertes de un hombre y dos de sus hijos en una piscina de Mijas dio este jueves un nuevo giro. Las declaraciones de las dos únicas personas de la familia que quedan con vida, madre e hija, han revelado que, en contra de lo que se creyó al principio, las víctimas no sabían nadar, según han confirmado a este periódico las distintas fuentes consultadas.

Kommentaarid
(Külastatud 452 korda, 1 külastust täna)