Seksi koju tellinud, aga teenusest loobunud Espoo mees oli sunnitud maksma ähvardajatele 150 eurot

Lõbutüdruku koju tellinud, aga nii seksist kui maksmisest keeldunud Espoo mees oli sunnitud maksma 150 eurot meestele, kes teda ukse taga raudkangidega ähvardasid.

Juhtum oli Espoos 2017. aasta kevadel. Mees oli näinud veebis naise kuulutust ja leppinud kokku 150 eurot maksvas teenuses. Naine saabus mehe juurde poole öö paiku, aga mees loobus teenusest, kuna tema arvates oli naine joobes. Selle peale naine lahkus, vahendab MTV.

Probleem tekkis sellest, et naisel polnud maksta teda kohale sõidutanud meestele nn bensuraha. Naise väitel on nende valdkonnas tavaks maksta raha ka siis, kui klient teenuse eest ei maksa, aga lõbutüdruk viiakse kohale.

Vahetult pärast naise lahkumist kliendi juurest ilmusid sinna kaks meest, kes nõudsid raha. Kui mees maksmisest keeldus, siis hakkas ukse tagant kostma raudkangide kolinat. Mehele jäi mulje, et ust murtakse mingite vahenditega maha.

Mees helistas häirekeskusse ja andis läbi postiluugi 150 eurot sularaha. Naist süüdistati asjas muu hulgas narkokuriteos. Naine oli tarvitanud amfetamiini ja lahustit, raha selleks sai intiimteenuseid müües.

Kohus leidis naise telefonis olnud müügikuulutuse põhjal, et naine tegeles ka narkootikumide müügiga. Kaks kangidega kohale tulnud meest olid aga varem kuritegude eest karistatud tingimisi vanglakaristustega. Naine oli varem kohtulikult karistamata.

Naise süüdistamisest röövis kohtus loobuti ja talle mõisteti 50 päeva tingimisi vangistust narkokuriteo eest. Kummalegi mehele aga mõisteti röövi eest neli kuud reaalset vanglat, selle sees on ka varasemad karistused. Kõik süüdimõistetud on sündinud 1990ndate aastate alguses.

Kommentaarid
(Külastatud 952 korda, 1 külastust täna)