Segane lugu Viking Mariella pardal: eesti meest kahtlustati algul seksuaalkuriteos, aga siis lasti vabadusse

Ööl vastu reedet oli Helsingist Stockholmi teel olnud reisilaeva Viking Mariella pardal omapärane lugu, kus ühe naise meestuttav süüdistas laeval olnud eesti meest seksuaalkuriteos.

Lugu juhtus väidetavalt laeva kajutis Helsingi ja Maarianhamina vahel. Ametivõimud pole teadlikud, mis laeval toimus, seda teavad vaid mees ja naine ise, vahendab Iltalehti.

Asi sai alguse sellest, et naise meestuttav teatas laeva meeskonnale toime pandud seksuaalkuriteost. Turvatöötajad võtsid kinni kahtlusaluse mehe ja viisid ta laeva kartserisse. Asjast informeeriti Stockholmi politseid, mis võttis kahtlusaluse pärast laeva sadamasse jõudmist kinni.

Väidetav kannatanu oli jäänud koos oma meestuttavaga maha Ahvenamaale Maarianhaminasse ning läinud haiglasse. Haiglast kutsuti välja politsei, aga naisega keegi rääkima ei läinud. Nimelt ei soovinud naine uurimisele kaasa aidata. Samas käis aga peale naise meestuttav.

Laeva valvekaamera salvestisest tuli välja, et naine läks kahtlusaluse mehega koos ühte kajutisse, kus nad olid koos paarkümmend minutit. Siis tulid nad koos kajutist välja ja läksid naise ning tema meestuttava kajutisse. Mingit tüli ei olnud.

Pärast haiglast väljasaamist said Rootsi võimud teada, et naine jätkas teekonda Rootsi Kapellskäri. Politsei läks sadamasse vastu, aga naist laeval polnud, samuti polnud teda reisijate nimekirjas. Kahtlusalune eesti mees eitas igasugust seksuaalkuritegu. Ta lasti pärast ülekuulamist vabadusse.

Politsei pole kindel, et kajutis üldse mingit kuritegu toime pandi. Ametivõimud üritavad nüüd saada kontakti naisega, et saada teada tema versioon juhtunu kohta.

Poliisi paljastaa Viking Mariellan epäillystä seksirikoksesta: Uhri ja epäilty yhdessä hyttiin ja yhdessä ulos

Ruotsin poliisi on turhaan yrittänyt tavoittaa Viking Mariellan mahdollisen seksuaalirikoksen uhria. Tapaukseen liittyy outoja piirteitä. Epäilty rikos oli ilmoituksen mukaan tapahtunut Viking Mariellan hytissä viime perjantain ja lauantain välisenä yönä. Helsingin ja Maarianhaminan välillä sattunut tapahtumasarja sisältää kuitenkin Ruotsin viranomaisten mukaan outoja piirteitä. - Emme ole lainkaan varmoja, mitä hytissä tapahtui.

Kommentaarid
(Külastatud 674 korda, 1 külastust täna)