Peterburi jõest leiti ajalooprofessori poolt tükeldatud doktorandi jalad

Peterburist Moika jõest leiti üles 24-aastase tükeldatud doktorandi jalad. Tudengi oli tapnud ning tema pea ja jäsemed eemaldanud tema 63-aastane elukaaslasest ajalooõppejõud Oleg Sokolov.

Sokolov viibib praegu vahi all ja teda ootab mõrvasüüdistusega seoses 15-aastane vanglakaristus. Sokolov on Venemaal tuntud kui Napoleoni-asjatundja ning ta tahtis tapetud tudengi Anastasia Jestšenkoga abielluda järgmisel aastal.

Jalad leiti plastikaatkotti pakituna Moika jõest Jusupovi palee ligidalt. Sokolov on hirmsa veretöö üles tunnistanud ja palunud kohtul talle mitte halastada.

Ohvri isa Oleg rääkis Vene meediale, et Sokolov pole pere ees vabandanud, vaid otsinud põhjuseid, miks selline asi juhtus, kaasa arvatud täiskuu. Isa oli palunud tütart suhe lõpetada, aga tütar oli armunud.

Ohvri ema Galina väitel oli tütar tahtnud lõpuks mehe maha jätta ja see oli ilmselt vallandanud raevuhoo, mis lõppes tütre surmaga. Ema oli palunud tütrel maha jätta mees, kes kõlbas talle vanaisaks. Sokolov tulistas naist neli korda ja pärast seda tükeldas keha.

 

Kommentaarid
(Külastatud 276 korda, 1 külastust täna)