Ossa! Emad läksid mänguasjapoes jõuluoste tehes kaklema, väiksed lapsed olid juures

Viimaste jõuluostude tegemine on närvid viimse vindini krussi keeranud. Londoni eksklusiivses Hamley Regent Streeti mänguasjapoes läksid emad omavahel liftide juures lausa kaklema, nii et sekkuma pidi turvamees.

Vihased emad karjusid teineteisele „Fakk juu!” ning läksid lausa käsipidi kokku. Lapsed nägid seda kõike pealt. See juhtus reedel, vahendab Daily Mail.

Emadele tulid vahele turvamehed, kes aitasid vihaseid naisi teineteisest lahutada. Emad tegid poes viimaseid jõulueelseid sisseoste.

Tüli oli tekkinud sellest, et üks pere tahtis liftide juures teistest ette minna. Üks ema karjus kõva häälega väikeste laste kuuldes korduvalt „Fakk juu!” Õnneks jõudis turvamees vahele ja lahutas tülitsevad lapsevanemad.

Kommentaarid
(Külastatud 546 korda, 1 külastust täna)