Nunnumeeter põhjas – Pohjanmaa politsei noor politseikoer

Pohjanmaa politseiga liitus noor politseikoer Vainu. Tema kohta on sotsiaalmeedias märgitud, et ta on just tutvunud oma töökaaslastega Seinäjoki politseijaoskonnas ning vähehaaval teeb tutvust oma tööülesannetega.

  • Ei ole tööd liiga rasket ega kutsut liiga väikest – auh-auh! 🐾🐾🐾🐾.

 

View this post on Instagram

 

Moi, olen Vainu! 🐾 Pohjanmaan poliisilaitoksen uusin ja söpöin poliisikoira. 🐕Olen juuri päässyt tutustumaan uusiin työkavereihin Seinäjoen poliisiasemalla ja pikku hiljaa pääsen tutustumaan tarkemmin tuleviin työtehtäviin. Pysykää kanavalla, tulette näkemään minusta lisää tulevaisuudessa. – Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä – hau hau! 🐾🐾🐾🐾. Hei jag heter Vainu! Jag är den nyaste och sötaste polishunden i Österbotten. Jag har precis fått träffa mina nya kolleger på Seinäjoki polisstation och så småningom får jag lära mig lite om polisuppgifterna. Hålls kvar på kanalen, jag lär dyka upp på nytt. 🐾🐾🐾🐾

A post shared by Poliisi Pohjanmaa Österbotten (@pohpolost) on

Kommentaarid
(Külastatud 234 korda, 1 külastust täna)