Norra blogija on iluoppide hoiatav näide: talle pandi kannikatesse rinnaimplantaadid

Norra blogija Sophie Elise lasi omale Kardashianide ja teiste kuulsuste eeskujul paigaldada juba 19-aastaselt kannikatesse implantaadid. Praegu 24-aastane norralanna lasi need hiljuti USA-s eemaldada ja sai teada, et talle olid Türgis pandud kannikatesse rinnaimplantaadid.

Norralanna hoiatab nüüd kõiki teisi iluoppide ja nendega seotud ohtude eest. Ta kurtis, et tema tagumik polnud pärast iluoppi loomulik. Ta ei mõelnud sellele, milline näeb välja 50-aastaselt, kirjutab ta oma blogis.

Sophie Elise märgib, et ei julge mõeldagi, mis oleks võinud juhtuda, kuna Türgis Istanbulis tehtud opi ajal olid kannikatesse pandud rinnaimplantaadid. See on äärmiselt ohtlik. Võib vaid ette kujutada, kui paljud noored naised on samas olukorras.

Kahtlastes kohtades tehtud iluoppide eest on hoiatatud ka teistes riikides. Kannikate lõikused on väga ohtlikud, kuna seal asuvad suured veresooned. Samuti on oht, et lõigatud kohas tekib põletik.

 

View this post on Instagram

 

annonse For some reason I’m always comparing nature to the one we have in north of Norway, so today when we went to a waterfall I was like “meh, it’s better at home”. Norway is hard to beat for sure!! 💫 But after that we randomly drove into the most amazing sunset and had a moment at the beach, walking in the warm-ish water, and I’ve never seen a sky like that – not at home, not anywhere. EVER. I will remember that for the rest of my life and it almost bring tears to my eyes just thinking of it now. I feel so lucky to experience this so thank you to @efnorge ❤️ and to everyone complaining about my ass being in every picture: this is Sophie Elise, honestly what did you expect?????

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

Kommentaarid
(Külastatud 331 korda, 1 külastust täna)