Migrandid panid Helsingisse püsti uue laagri, politsei ajas selle laiali

Migrandid pandi Helsingisse püsti sarnase laagri nagu oli 2017. aastal. Politsei ajas ööl vastu tänast pühapäeva, 8. detsembrit Helsingis Pasilas migratsiooniameti juures püsti pandud laagri laiali. Migrantide info kohaselt aeti laager laiali kartusest odinlaste ees.

Politsei info kohaselt aeti meeleavaldus laiali, kuna selle korraldajad jäid kohapeale laagrisse. Linna avaliku korra eeskirjad näevad ette, et avalikes kohtades mingeid laagreid püsti panna ei saa. Laagri laialiajamise käigus võeti neli isikut kinni. Kõik lasti vabaks peale laagri lammutamist.

Migrandid väitsid sotsiaalmeedias, et laager aeti laiali hirmust odinlaste (Soldiers of Odin) ees. Politsei seda väidet ei kommenteerinud.

Kommentaarid
(Külastatud 912 korda, 1 külastust täna)