Meigi mõju: vaata, milline on Sharon Stone meigiga ja ilma

Meigil on välimusele väga suur mõju. 61-aastane filminäitleja Sharon Stone näitab, milline see vahe on.

Inimesed on harjunud nägema Sharon Stone’i meigituna. Aga kui ta ilmus ilusalongi meikimata ja lihtsates riietes, siis ei tuntud teda äragi. See näitab, et meik mõjutab välimust enamgi kui arvatakse. Ilma meigita näeb ka Sharon Stone välja nagu tavaline naabrinaine.

Päevituse värvi puudrit, põsepuna ja kulmutušši kasutades on võimalik näole anda hoopis teine ilme. Silmameik toob aga silmad paremini esile.

Siin on tulemus, kus üks meigikunstnik meikis oma ema:

 

View this post on Instagram

 

Makeover on my beautiful Moomin @barbadosgal 😘😘 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Products used: Base: @ctilburymakeup Magic Cream @maccosmeticsuk Strobe in Peachlite @nyxcosmetics_uk Poreless Primer just around the eyes, chin and nose @bobbibrownuk Foundation (Porcelain and Warm Beige mixed) @recovercosmetics Concealer @lauramercieruk Translucent Powder Eyes: Mac In The Flesh palette & Warm Neutral palettes @eylureofficial Lashes (I think #100) @wunder2cosmetics Eye pencil in brown Blush: @bennyemakeup Blush palette (lots of pink and coral to balance out the sallowness in her skin) Highlight: @illamasqua OMG Contour: Illamasqua Gel Sculpt Charlotte Tilbury Filmstar Bronze and Glow Brows: @anastasiabeverlyhills Brow Wiz in Taupe Lips: Charlotte Tilbury lipliner in Pillowtalk Mac custom lipstick mixed from pro palettes (I used 3 or 4 peach, pink and nude shades to get this colour) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #beforeandafter #makeover #beautyover50 #beautyover40 #beautyover60 #maturebeauty #maturemakeup #matureskinmakeup #naturalbeauty #illamasqua #bobbibrown #glowyskin #naturalskin #browbuilding #dewy #glowy #dewyskin #luminous #hmua #hairandmakeupartist #beccacosmetics #shimycatsmua #ctilburymakeup #charlottetilbury #mommakeover #glamgran #naturalmakeup #lauramercier #makeuptransformation

A post shared by Callista Lorian Thomas (@callistalorian) on

Kommentaarid
(Külastatud 498 korda, 1 külastust täna)