Maskeeritud isikud peksid iseseisvuspäeval läbi Soome rahvuslase

Iseseisvuspäeval 6. detsembril peksti Vantaal läbi Soome rahvuslaste ühenduse Põhjamaade vasturinne liige.

Teadaolevalt tuli rahvuslasele ja tema kaaslasele kallale mitmest isikust koosnev jõuk. Politsei kinnitas samuti, et uurib juhtumit, kus mehele ja naisele tuli kallale mitu inimest. Juhtum oli majaühistu parklas, vahendab MTV.

Politsei andmetel ründas soomlasi 5-10 inimest. Ründajad kasutasid ka terariista. Politseil pole praeguse seisuga teada ühtegi kahtlusalust. Uurimist raskendab see, et ründajatel olid näod rättidega kaetud. Politsei loodab sellele vaatamata süüdlased välja selgitada.

Kannatanute vigastused polnud rasked. Juhtumit uuritakse kui vägivallatsemist. Soome kohus on määranud politsei taotlusel Põhjamaade vasturindele ajutise tegevuskeelu.

Kommentaarid
(Külastatud 218 korda, 1 külastust täna)