Lõuna-Euroopas möllavad tormid, hukkunud 9 inimest

Lõuna-Euroopas Portugalis, Hispaanias ja Prantsusmaal möllavad tormid, mille tagajärjel on hukkunud juba 9 inimest. Tuuleiilid puhuvad kiirusega 40-50 meetrit sekundis.

Piirkonda tabanud tormid Elsa ja Fabien on toonud kaasa tuule ja hoovihmad, mis on ujutanud üle jõed, katkestanud elektrivarustuse ning takistanud raudtee- ja lennuliiklust. Enam kui 118 000 majapidamist on ilma elektrita, vahendab AFP.

Portugalis on hukkunud tänase, pühapäeva õhtuse seisuga kaks inimest ning Hispaanias 7 inimest. Kõige rohkem on kahju saanud Hispaania, kus tuul puhus ühe kaluri Kataloonias merre. Päästeoperatsioonile läinud politseinikke ja teist kalurit tuli ennast päästma minna Sant Feliu de Guíxolsi linnakese juures Barcelonast 100 km kirde pool.

Hispaanias hukkus Lõuna-Korea turist, kes jäi Madriidis ühelt hoonelt kukkunud rusude alla ja üks hollandi surfaja hukkus Andaluusia rannikul.

Kommentaarid
(Külastatud 269 korda, 1 külastust täna)