Lisainfo Tampere Citymarketi juhtumi kohta: mees üritas pussitada alla 10-aastast poissi

Tamperes Turtola Citymarketi juures oli täna, kolmapäeva päeval kella 13 ajal vahejuhtum, kus mees üritas pussitada alla 10-aastast poissi. Poiss viga ei saanud, küll aga sai vigastada poissi kaitsnud isa. Asja uuritakse kui tapmiskatset.

Politsei info kohaselt oli kahtlusalune pussitaja sündinud 1990. aastal. Politsei võttis ta sündmuskohal kinni.

Mees üritas lüüa noaga alla 10-aastast poissi kaks korda ülakehasse. Poja isal õnnestus tõrjuda teine löök. Koos sündmuskohale saabunud mehega õnnestus ründajal nuga käest võtta ja teda hoiti kinni kuni politsei saabumiseni. Kahtlusalune ründaja pole välismaalane.

Poiss vigastada ei saanud, aga tal seljas olnud talvejope rebenes lõhki. Poisi isa sai kergelt vigastada. Kannatanud on üle kuulanud. Kahtlusalune kuulatakse üle homme, 19. detsembril.

Rohkem politsei esialgu asja kohta infot ei anna. Kohal olnud inimesed saavad vajadusel kriisiabi telefonil +358 500625990.

Poliisi – Tiedotteet

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapon yritystä Tampereella. Poliisi sai hälytyksen paikalliseen tavarataloon, jossa ilmoituksen mukaan oli tapahtunut puukotus. Poliisi otti paikalta kiinni Tamperelaisen vuonna 1990 syntyneen miehen. Mies yritti lyödä kaksi kertaa alle 10-vuotiasta poikaa ylävartaloon. Pojan isän onnistui estää toinen isku. Yhdessä paikalle tulleen miehen kanssa hyökkääjä saatiin luopumaan teräaseesta, ja hänet saatiin pidettyä aloillaan poliisin saapumiseen.

Kommentaarid
(Külastatud 508 korda, 1 külastust täna)