KUUM: Tampere Citymarketis oli ohuolukord, kohal politsei ja palju kiirabisid

Tamperes Turtola Citymarketis oli täna peale kella 13 suur politseioperatsioon, lisaks oli kohal palju kiirabi brigaade.

Politsei teatas peale kella 14, et operatsioon on veel käimas. Asi on teadaolevalt seotud mingi vägivalla või selle ohuga, vahendab Iltalehti.

Politsei teatas kella 15.23 ajal, et kellelegi ohtu pole. Politsei toimuvat ei kommenteerinud. Citymarket samuti toimuvat ei kommenteerinud.

Vägivallategu toimus teadaolevalt poes sees riiulite vahel. Kohal oli palju 20-30-aastaseid noorukeid. Pole teada, palju on kannatanuid. Kohal on palju kiirabisid, samuti sotsiaaltöötajaid.

Citymarketissa epäilty väkivaltatilanne Tampereella – paikalla runsaasti ensihoitajia

Tampereella sijaitsevassa Turtolan Citymarketissa on ollut huomiota herättävä poliisitehtävä keskiviikkona kello 13 jälkeen. Sisä-Suomen poliisi vahvisti kello 14:n jälkeen, että tehtävä oli yhä meneillään. Iltalehdelle tulleiden ensitietojen perusteella poliisitehtävä liittyy jonkinlaiseen väkivallantekoon tai sen uhkaan. Poliisi kommentoi kello 15.23, että paikalla ei ole minkäänlaista vaaratilannetta. – Tilanne on ohi ja aivan alkuvaiheessa.

Kommentaarid
(Külastatud 421 korda, 1 külastust täna)