KUUM: Soome valitsuserakonna juhid kinnitavad, et peaminister on usalduse kaotanud

Soome keskerakonna esimees, majandusminister Katri Kulmuni ja parlamendi keskerakonna fraktsiooni esimees Antti Kurvinen ütlesid pärast fraktsiooni koosolekut, et valitsuse suhtes pretensioone pole, aga peaminister Antti Rinne on usalduse kaotanud.

Kulmuni ütles, et fraktsiooni koosolekule järgneb erakonna juhatuse koosolek, kus peaministri teema arutusele võetakse. Nii Kulmuni kui Kurvinen kinnitasid, et eilse parlamendierakondade juhtide koosolekul ammendavaid vastuseid peaministrilt ei saadud. Seetõttu on tekkinud veendumus, et peaminister Antti Rinne on usalduse kaotanud.

Lõpliku otsuse edasise suhtes teevad keskerakondlased pärast juhatuse koosolekut. Juhatuse koosolek järgnes fraktsiooni koosolekule.

Kommentaarid
(Külastatud 125 korda, 1 külastust täna)