KUUM: Silja Serenade pardal kõlas hommikul imelik kutsung, peale seda maandus laeva tekile kopter

Helsingi ja Stockholmi vahel kurseerival reisilaeval Silja Serenade anti täna, esmaspäeva hommikul imelik kutsung „Mister Helo”, peale mida maandus laeva tekil kopter.

Hiljem tuli välja, et ühel reisijal oli tekkinud enne Stockholmi saabumist terviserike ja ta viidi ravile Rootsi, vahendab Ilta-Sanomat.

Laeval anti kella 6.32 ajal kutsung: „Henkilökunta, Mister Heko, henkilökunta, Mister Heko” (tõlkes: Meeskond, mister Heko). Pärast seda suleti laeva 12. tekk. Varsti laskus liikuva laeva tekile kopter.

Ühe laeval olnud mehe väitel oli üllatav see, et kui laev sadamasse jõudis, siis sõitis laevale kiirabi.

Tallink Silja info kohaselt oli ühel vanemal mehel tekkinud laeval terviserike. Mees viidi kopteriga Rootsi ravile. Kutsung ja teki sulgemine olid seotud just kopteri maandumisega. Meeskonnale anti teada, et Heko ehk helikopter on tulemas. See on vajalik, et meeskond teaks, kuidas tegutseda.

Erikoinen kuulutus herätti miehen aamulla Silja Serenadella – “Mister Heko” -viestin taustalla dramaattinen syy

Mies oli saanut sairauskohtauksen laivan lähestyessä Tukholmaa. Hänet vietiin helikopterilla hoidettavaksi Ruotsiin. Helsingistä Tukholmaan autolautta M/S Silja Serenadella matkanneiden huomiota kiinnitti kovaääninen kuulutus maanantaina varhain aamulla. - Heräsin aamulla kello 6.32 erikoiseen kuulutukseen. Salakieliseltä vaikuttanut viesti toisti sanomaa: Henkilökunta, Mister Heko, henkilökunta, Mister Heko , laivalla matkustanut suomalaismies kertoo Ilta-Sanomille.

Kommentaarid
(Külastatud 1,024 korda, 1 külastust täna)